Şbt

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında okulumuzda 15.02.2024 tarihinde saat 10.30'da İstinye Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Merve ARICI bir sunum gerçekleştirecektir.

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru ve Uygulama Kılavuzu 2024 yayımlandı.

Başvuru ve uygulama kılavuzuna ulaşmak için lütfen linke tıklayınız.meb_iys_dosyalar/34/16/767492/dosyalar/2024_01/29125456_26095156_yokbs_bayvuru_ve_uygulama_kylavuzu_2024.pdf

Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılın başından itibaren MEB Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği ve Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları ve Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelikler Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

İlgi (a, b ve c) yönetmeliklerde; resmî ve özel, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızda nakil, kayıt, devamsızlık, liselerde sınıf tekrarı, devamsızlık ve açık öğretime geçişlere ilişkin değişiklikler olmuştur.

08.09.2023 tarihli yönetmelik değişikliği için TIKLAYINIZ

Yönetliğin son hali için TIKLAYINIZ (PDF, 60 sayfa)

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

EYLÜL AYI SORUMLULUK SINAVLARI PROGRAMIDIR.

13 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KURALLAR

·         SINAVLAR OKULDA YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR.

·         SINAVA KATILMAYAN ÖĞRENCİLER O.Ö.K. YÖNETMELİĞİNE GÖRE SINAVA GİRMEYEN ÖĞRENCİ İŞLEMİ GÖRECEKTİR.

( SINAVA GİREMEYEN ÖĞRENCİ RESMİ MAZERET BELGESİNİ AYNI GÜN OKULUMUZ İDARESİNE BİLDİRMEK ZORUNDADIR.)

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

HAZİRAN AYI SORUMLULUK SINAVLARI PROGRAMIDIR.

08 HAZİRAN 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KURALLAR

·         SINAVLAR OKULDA YÜZ YÜZE YAPILACAKTIR.

Ock

Okulumuz 11B,11C ve 11D sınıfı öğrencileri Online Deneme Kitabı Hazırlama Projesi kapsamında danışman öğretmenleri Neslihan Çelik rehberliğinde serbest konulu denemelerinden oluşan ilk dijital kitaplarını yayınlamışlardır.

Digital İngilizce Kitaba Ulaşmak İçin Tıklayınız